Ilmiö Talent Agency

Tarinamme

Haluamme saattaa osaamisen yhteen mahdollisuuksien kanssa, ja muovata työelämästä parempaa jokaiselle.

Tästä unelmasta inspiroituneena perustimme vuonna 2021 Helsingissä Ilmiö Talent Agencyn, paikkariippumattoman rekrytointiagentuurin. Toimintamme ytimessä ovat ihmiset, tarpeiden ymmärtäminen ja yksilölliset ratkaisut.

Työn murros on muuttanut asiantuntijoiden odotuksia ja toiveita modernista työelämästä. Muutos on haastanut perinteiset työelämän rakenteet ja luonut uusia mahdollisuuksia sekä asiantuntijoille että työnantajille. Me haluamme viitoittaa tämän muutoksen luomia polkuja.

Tehtävämme on auttaa eteenpäin katsovia yrityksiä ja lahjakkaita asiantuntijoita löytämään yhteisiä mahdollisuuksia. Meidän kauttamme yritykset löytävät oikeat osaajat kasvunsa tueksi, ja asiantuntijat urapolkuja, jotka vastaavat heidän toiveitaan uuden ajan työelämässä.

Kutsumme sinut kumppaniksemme matkallamme kohti parempaa työelämää.

Arvot ohjaavat toimintaamme

Läpinäkyvyys

Uskomme molemminpuolisen läpinäkyvyyden olevan ratkaisevassa roolissa toimivan kumppanuuden rakentamisessa. Toimimme kaikessa työssämme rehellisesti ja avoimesti.

Erinomaisuus

Emme tyydy vähään vaan pyrimme aina ylittämään odotukset. Haluamme tarjota erinomaisen kumppanikokemuksen asiantuntijoille ja yrityksille.

Uteliaisuus

Omaksumme uusia ideoita ja lähestymistapoja löytääksemme parhaat ratkaisut tilanteeseen kuin tilanteeseen. Olemme valmiita haastamaan itseämme ja oppimaan uutta. 

Sosiaalinen vastuunkanto

Olemme sitoutuneet edistämään tasa-arvoista ja yhdenvertaista rekrytointia ja työelämää. Emme toimi arvojemme vastaisesti.

Tiimi

Sakari Kerkola Growth Partner Ilmiö Talent Agency

Sakari Kerkola

Kasvukumppani

ilmio_talent_agency_anton_Virtanen

Anton Virtanen

Rekrytointikumppani

Rekrytoinnin maailmaan hypännyt IT-alan asiantuntija. Kokemus IT-alalta tukee erityisesti teknisten roolien määrittelyä ja ehdokkaiden potentiaalin tunnistamista.

 

 

ilmio_talent_agency_mikael_korpi

Mikael Korpi

Rekrytointikumppani

Origami ihminen

Sinä?

Mitä haluaisit tehdä?

Kerro meille mitä haluaisit tehdä ja jutellaan. Siirry Connect-sivullemme alla olevasta ikonista! 

Kumppaneitamme

Tehdään yhdessä?

Ota yhteyttä ja sovi juttutuokio kanssamme!