Palvelumme

Paras osaaminen saatavillasi

llmiön rekrytointipalvelut tarjoavat toimivia ratkaisuja yrityksesi rekrytointitarpeisiin ja rekrytoinnin kehittämiseen.

Palvelumme on suunniteltu tukemaan niin start-upien nopeasti muuttuvia tarpeita kuin suurempien yritysten laajamittaista rekrytointia.

Erityisosaamisemme kattaa tekniset, kaupalliset ja design rekrytoinnit toimialasta riippumatta.

Yksittäiset rekrytoinnit

Autamme sinua löytämään yksittäiset asiantuntijat roolista riippumatta. Kohdennetun haun avulla tavoittamme juuri ne ammattilaiset, jotka vastaavat erityistarpeisiisi – mukaan lukien heidät, jotka eivät aktiivisesti hae uusia mahdollisuuksia työmarkkinoilla tai tunne yritystäsi.

Tiimien rakentaminen

Kun suuntaat uusille markkina-alueille, haluat kasata teknisen kehitystiimin tai tarvitset erityisosamista tukemaan asiakashankettasi, meillä on ratkaisu. Autamme sinua rekrytoimaan asiantuntijat, jotka täydentävät toisiaan, ovat motivoituneita ja tehokkaita.

Rekrytoinnin kehittäminen

Tuemme sinua rekrytointistrategiasi määrittelyssä ja toteutuksesssa, yrityksesi pitkän aikavälin tavoitteet huomioiden. Olipa kyseessä monimuotoisuuden ja inklusiivisuuden edistäminen, data-ohjautuvan rekrytointiprosessin luominen tai nykyisten käytäntöjesi uudistaminen, tarjoamme parhaan osaamisemme sinulle.

Suorahaku

Tarvitsetko apua haastavien rekrytointien kanssa? 

Suorahakupalvelumme avulla palkkaat tiimiisi sopivat osaajat niin asiantuntija- kuin johtotehtäviin.

Jatkuva rekrytointipalvelu

Oletko rekrytoimassa useampia asiantuntijoita tulevien kuukausien aikana? 

Jatkuvaluonteinen rekrytointipalvelumme tarjoaa sinulle joustavuutta ja taloudellista säästöä.

In-house

Haluatko rakentaa yrityksesi tunnettavuutta työnantajana ja parantaa valmiuksiasi rekrytoida tehokkaasti?

In-house -palvelumme avulla rekrytoit samanaikaisesti osaajia roolista riippumatta ja kehität yrityksesi kykyä rekrytoida itsenäisesti. 

Mielessä jotain muuta?

Miksi valita Ilmiö rekrytointikumppaniksi?

Yksilöity palvelu

Meille jokainen yhteistyö on ainutlaatuinen. Haluamme ymmärtää yrityksesi tavoitteet ja tarjota juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Kestävä kumppanuus

Keskitymme pitkäjänteisen yhteistyön rakentamiseen kumppaneidemme kanssa. Tavoitteenamme on luoda yhteistyö, joka perustuu luottamukseen, avoimuuteen ja yhteisiin arvoihin.

Asiantuntemus palveluksessasi

Ilmiön tiimi koostuu rekrytoinnin ja työelämän asiantuntijoista, jotka ymmärtävät sekä liiketoiminnan että asiantuntijoiden tarpeet. Meillä on kokemusta yli 400 onnistuneesta asiantuntijarekrytoinnista.

Parhaat työkalut käytössäsi

Hyödynnämme teknologiaa tehostaaksemme rekrytointiprosesseja ja tarjotaksemme parhaan palvelukokemuksen kumppaneillemme.

Tarvitsetko apua rekrytointeihin?

Ota yhteyttä ja sovi juttutuokio kanssamme!